Ser

iously een gezellige groep

Seriously een gezellige groep

Bij Prins Orchidee werken we met een kern van zo'n 25 vaste medewerkers die voor iedere piek in ons seizoen worden ondersteund door vele oproepkrachten. Samen vormen wij een gezellige groep.
Ons eigen netwerk van vaste oproepkrachten vormt een belangrijke kracht van Prins Orchidee. Doordat ze vaak al jarenlang voor ons werken, kennen zij de kneepjes van het vak en zorgen zij voor een kwalitatief sterk product.

Onze oproepkrachtenpool bestaat grofweg uit twee verschillende groepen. Mensen die op zoek zijn naar een (structurele) (parttime) baan en het leuk vinden om in de tussentijd bloemarrangementen te maken. En mensen die juist niet (meer) wekelijks willen werken maar nog wel graag regelmatig aan de slag willen en het leuk vinden om in groepsverband onze cadeau arrangementen te maken. Ruim 50% van onze oproepkrachten is 60 plus, waarvan ruim 30% AOW -gerechtigd. Hoezo te oud om lekker te kunnen werken?

Wilt u ook deel uitmaken van ons team van oproepkrachten? Lees dan snel verder.

Alt

ijd iets te doen

Altijd iets te doen

Prins Orchidee heeft een gezellige en dynamische werksfeer waar altijd iets te doen is. Er zijn verschillende takken van bezigheden, zo is er genoeg te doen in de teelt, maar ook in de productie is er geen reden om stil te zitten. Daarnaast wordt er steeds weer gewerkt aan nieuwe innovatieve producten die goed passen bij de diverse marktgroepen waar Prins Orchidee aan levert.

Enkele weken voor feestdagen zoals Kerst, Valentijn, Vrouwendag, Pasen en de verschillende Moederdagen, is het bij Prins Orchidee een drukte van belang. Dit zijn de weken waarin we met onze oproepkrachten de vele leuke cadeau-arrangementen maken, waarmee we mensen door heel Europa verblijden.

Ook deel uitmaken van het team als oproepkracht?


Meld je hier aan!

Opr

oepkrachten gevraagd

Oproepkrachten gevraagd

Voor ons nieuwe productieseizoen (oktober 2024 t/m mei 2025) hebben we weer oproepkrachten nodig (fulltime en parttime gedurende productieweken).

Wij zoeken oproepkrachten die in onze productieweken rondom de verschillende feestdagen vijf of vier doordeweekse dagen in de week van 07:00 uur tot 15:00 uur beschikbaar zijn en eventueel (niet verplicht) enkele zaterdagochtenden. Het is ook mogelijk om je aan te melden voor de duo groep waarbij je voor minder werkdagen kunt kiezen (beperkt aantal plekken beschikbaar):

- 2 werkdagen (ma en di van 7:00 uur tot 15:00) + enkele zaterdagochtenden (wel verplicht)
- 2 werkdagen (do en vrij van 7:00 uur tot 15:00) + enkele zaterdagochtenden (wel verplicht)
- 3 werkdagen (woe, do en vrij van 7:00 uur tot 15:00) + enkele zaterdagochtenden (wel verplicht)
- 3 werkdagen (ma, di en woe van 7:00 uur tot 15:00) + enkele zaterdagochtenden (wel verplicht)

De productieweken staan weergeven in het zwart en donkergrijs op de seizoenskalender (zie download knop hieronder).

Ook als u (bijna) de AOW leeftijd heeft bereikt, bent u van harte welkom!

Geïnteresseerd in een baan als oproepkracht? Vul in het bovenstaande blok uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op!

Download hier onze seizoen kalender